U povodu obilježavanja spomendana svetog Huberta, nebeskog zaštitnika lovaca i šumara 3. studenoga 2010. godine,  DOBRA KOB d.o.o. sa sjedištem u Splitu, Getaldićeva 23., otvorila je vrata suvremene prodavaonice svjetski priznatih proizvođača lovačke opreme, oružja i streljiva u gradskom predjelu Škrape.

Prodavaonica je udaljena svega petnaestak minuta od samog središta Splita.

Europska kuća najsuvremenijih ostvaranja u lovačkom oružju i streljivu, lovačkoj opremi i opremi za boravak u prirodi, kako su se nazvali njeni simpatizeri i lovni znalci, zablistala je na dotad skromnom i osiromašenom  splitsko-dalmatinskom tržištu  donijevši svojom bogatom ponudom svojevrsni preporod lovstva ovoga podneblja.

Proizvodi europskih proizvođača „od glasa“, odreda visoko brendiranih  tvrtki sa stoljetnom tradicijom, predstavljeni su na policama i  pultovima,  na površini od oko 80 metara četvornih, sa pripadajućim sadržajima, na veoma ukusno dizajniranom prostoru po uzoru na lovačke kuće u  europskim  metropolama.

Za svakog kupca osigurali smo pristup automobilom prodavaonici DOBRE KOBI.  Dva parking mjesta  stoje rezervirana za najavljene kupce i poslovne partnere i prijatelje DOBRE KOBI d.o.o.

Poslovna politika DOBRE KOBI d.o.o. zasnovana je na školovanom i stručnom  kadru, koji njeguju nabavu i prodaju kvalitetnih artikala proizvedenih u Hrvatskoj ali i najpoznatije svjetske brandove kao Deerhunter, Meindl, Hillman, Browning, Winchester, Beretta.

 

DOBRA KOB d.o.o

SJEDIŠTE: Getaldićeva 23, 21000 Split

PRODAVAONICA: Klovićeva 13, 21000 Split

OIB: 68228699465